Tko su osobe na listi gosp. Puljka i kako su prevareni građani Lovreta

Za Ivoševića znamo da se izruguje na najvulgarniji način građanima Splita bez imalo srama, dajući kulturno obrazovanu predodžbu svoje vizije Grada Splita svoj djeci i studentima grada Splita. Gosp. Puljak, profesor i ugledna osoba akademske zajednice, trebalo bi se ograditi od takve i takvih osoba, a ne uzeti ga za svoga zamjenika. No nije Ivošević jedini.

Druga osoba vrlo visoko pozicionirana na listi gosp Puljka (treći na listi) je Nenad Uvodić dipl. ing. građevine. Odličan primjer svoje stručnosti i nadasve poštivanje zakona je evoluirao ilegalnim proširenjem svoga stana na balkon. Slika govori tisuću riječi. Što više kao predstavnik suvlasnika svoga ulaza na Brodarici svojim primjerom pokazuje poštivanje prema suvlasnicima, svojoj struci i svim profesorima koji su ga učili kako se gradi zgrada tj, devastira za svoju osobnu korist uz kršenja zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, svih zakona građenja i pravila, a moral da ne spominjemo..

I ta bi osoba trebala sudjelovati u izgradnji Splita. Ako je svjesno s namjerom ilegalno napravio prenamjenu svoga stana, što osim fizičke građevinske promjene mijenja i pravne parametre, od pričuve do komunalije, tj, koristi više nego plaća, kako bi onda izgledala prenamjena gradskih površina i prostora.

E da malo poznato je da uz profesionalnu deformaciju ima i dugogodišnji hobi „trolaaanje“. Naj inženjer na Puljkovoj listi nikad nije čuo za IP adresu koje njegove komentare tražilica vodi točno do adrese njegovog stana. Ima toga još ali o njemu samome i o krivotvorinama u kojima sudjeluje drugi put.

E moj Uvodiću, ovo sve samo govori o tebi. Ustvari, e moj gosp. Puljak ako su vam ovakvi vaši „prvoligaši“ možemo misliti kakvi su drugi. Umjesto da se okružite kolegama „ne umočeni u nemoral“ Vi njih prve na listu. Čudno, jako čudno da ni jedan Vaš kolega s „faksa“ akademski obrazovan, moralan i čestita osoba nije na vrhu vaše liste. Upitno je da li i ima ijedan.

No, tu i počiva prevara građana i u prevari svojih sugrađana sudjeluje prvi gosp. Uvodić. Kako? Kada je na kotarske izbore izašao pod patronom gđe. Puljak za stranku PAMETNO i listu od 7 osoba jedva sastavio sa članovima svoje obitelji i jedne obitelji susjeda, građani su poklonili svoje povjerenje stranci PAMETNO, no on je nakon izbora preko noći promijenio stranku i sada je u kotaru Lovret vijećnik kao član stranke CENTAR, koja nikada nije sudjelovala na kotarskim izborima. Prevara do prevare. I na kraju sav novac za političko djelovanje koje je pripadalo stranci PAMETNO, uzeli bez imalo srama za Novu stranku CENTAR koja je novac iskoristila za svoju promidžbu. O prevarenim članovima, volonterima, simpatizerima  i inim koji su svoje vrijeme utrošili na unapređenje zajednice pod imenom PAMETNO sami najbolje znaju kako su prevareni bez skrupula i imalo empatije.

Kao i uvijek vrijeme će pokazati pravo lice dionika ove vrteške i koliko dugo će biti aktualni na sceni. A institucijama ostavimo da rade svoj posao.