Splićani bijesni: Pogledajte kako nas redar ne pušta na Kašjune! Sramota, ko je ovo dopustija?

Da je splitska plaža Kašjuni zablistala otkako ju je preuzeo novi koncesionar, tvrtka Dolis, nema nikakve sumnje, no građani se pitaju – je li koncesionar malo ‘zapasao’ i izvan okvira same koncesije.

Naime, iako je riječ o javnoj plaži, na ulazu odnedavno stoji redar koji odlučuje o tome koje će automobile propustiti na parking.

Jedan ogorčeni čitatelj poslao nam je i video snimku redara u akciji na kojoj se vidi kako se građani željni kupanja i uživanja na gradskoj plaži raspravljaju s njim oko prolaska automobilom do mjesta za parkiranje.

‘Evo ljudi, mi se nalazimo na Kašunima, čovik nas ne pušta tu, on je znači uzeja cili parking sebi. Može stat još 30 auta, ali on ne pušta! Evo sad ćemo mi snimit sve, da izađe na svim portalima koliko je dotični gospodin Dolić ovde sebi uzeo lufta!

Evo, gledajte, nema nikoga, a gospodin tamo ne pušta nikoga! Državnu cestu je lipo zatvorija, evo ležaljke na kojima nitko ne leži, jer je nabija cijenu 80 kuna i tako je svaki dan’… komentira snimatelj uz ove kadrove objavljene na Facebooku, ukazujući i na drugog revoltiranog Splićanina s kamerom, koji se također nije mogao približiti željenoj plaži i odlučio moment ovjekovječiti, pritom ne birajući riječi.

‘Sherajte ljudi, ovo je sramota, bilo ko od nas ko se misli doli okupat upast će u istu situaciju. Di su te službe, ko je u poglavarstvu dopustija ovo? Idemo, neka krinke padnu, neka se prozovu svi nadležni i odgovorni. Na ulazu u plažu ima znak javna plaža‘, napisao je ogorčeni Splićanin uz objavljeni video.

Ubrzo su se javili i brojni drugi građani izrevoltirani susretom s redarom na Kašjunima.

‘Strašno!! ja san neki dan upala u krkljanac na po nizbrdice san stala 45 minuti s malom bebom u autu , ni naprid ni nazad, a taj tu neda ljudima da prođu’, jedan je od komentara, dok jedan drugi Splićanin predviđa:

‘Po ovome šta se vidi, moglo bi se dat naslutit da će u dogledno vrime krenit naplata “donjeg” parkinga, a to bi uz tuš na kovanice, ležaljke od 80 kn, kavu od 15 kn, običnu vodu od 15 kn značilo totalno uništenje oveplaže… Tako to ide u današnje vrime…'(izvor:SD)