Dani kotara Lovret 29.4.2018.g.

Poštovani sugrađani,

prilikom obilježavanja tradicionalnog trećeg po redu Dana Kotara Lovret zajedno s EGO FREE FESTIVAL-om čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na svečanost koji će se održati i ove godine u središtu čistog i uređenoga Parka Mladosti (Turska kula) u petak, 27. travnja, s početkom u 19 sati, a subotu, 28. travnja, i nedjelju 29. travnja, s početkom u 12 sati.

 Svaki dan  sve do 24 sata, zajedno sa EgoFree Festivalom, tri dana glazbe i plesa, ove godine i na tri pozornice,  još slađi i veseliji, uz sunčanja na travnatim livadama, i 20-ak kreativnih radionica, art-izlagaonica, rukotvorina i još drugih zanimljivosti, vrijedi posjetiti.

 Iako je 1. svibnja, službeni dan gradskog kotara Lovret,  GK Lovret uz iskusne volontere koja okuplja omiljena splitska udruga MoST uz pomoć „Underground Control“ i ove godine organizira prigodni domjenak (uz piće, srdele i meso s grila) za sve posjetitelje u nedjelju 29. travnja, s početkom u 12 sati. Pridružite nam se i uživajte u prirodi.

Tom prigodom će predsjednik Kotara Lovret Ivan Bego i glavni inicijator uređenja  parka dr. Joško Kalilić još jednom zahvaliti svim  volonterima i donatorima koji su sudjelovali u realizaciji projekta “Čist i uređen Park Mladosti” koji su u 10 tjedana, još prije tri godine, očistili i uredili park, bez kojih ne bi mogli biti tu. 

EgoFree Festival je humanitarnog karaktera. Festival se organizira zajedno s udrugom “MoST” koja će aktivno sudjelovati s radionicama zaboravljenih igara, a organizirana je i akcija Udruge leukemije i limfoni-Split, “TAKO MALA TAKO MOĆNA”, akcija vezana za opremanje Centra za transplataciju matičnih stanica pri KBC-u Split.

Svi ste dobrodošli.

Predsjednika vijeća

GK  Lovret

Ivan  Bego

S ovogodišnjeg trećeg tradicionalnog druženja u Parku Mladosti – Turska kula