Nezavisna liste Ivana Bege za vijeće Gradskog kotara Lovret – LISTA BROJ 1

Poštovani sugrađani, stanovnici GK Lovret,

potaknuti Vašim potporama i zajedničkim postignutim rezultatima i realiziranim projektima u našem lokalnom životnom okruženju u periodu od 2014 do 2018 godine, ponovo se kandidiramo kao grupa nezavisnih građana te očekujemo i dalje Vašu potporu u našim projektima i realizaciji na korist svih stanovnika GK Lovret.

U našem proteklom mandatu i u vodstvu našeg predsjednika kotara Lovret, gosp. Ivana Bege, osim kapitalnih projekata,


kao čišćenje Parka Mladosti (Turske kule) i idejnog rješenja za Projekt „PARK +“ (http://lovret-split.com/wp-content/uploads/2016/04/16-01-PROJEKTNI-ZADATAK-ZA-URE%C4%90ENJE-PARKA-MLADOSTI.pdf )

koji smo prijavili za projekte EU fondova za Urbanu Aglomeraciju Splita, (http://lovret-split.com/gk-lovret-prijavio-projekt-turske/ )

te Izrade Studije održivog razvitka u GK Lovret (http://lovret-split.com/wp-content/uploads/2017/05/GK-Lovret-svibanj-2017.pdf )

uz Vašu pomoć realizirali smo preko 80 drugih projekata vrijednih od nekoliko stotina kuna do više stotina tisuća kuna, te jedan vrijedan preko 1.350.000,oo kuna. (jedinstveno i najveće dječje igralište u gradu Splitu izgrađeno na Skalicama s napravama i za djecu s posebnim potrebama) (http://lovret-split.com/svecanost-otvaranje/ ) i (http://lovret-split.com/otvoreno-najljepse-najvece/ ) (http://lovret-split.com/zapocela-izgradnja-najvece/ )

Nakon više od 20-tak godina uveli smo „Dane kotara Lovret“ (http://lovret-split.com/dani-kotara-lovret-29-4-2018-g/ ) koji se održava već treću godinu zaredom na dan,1, svibnja, zaštitnika sv. Josipa radnika, u kojemu zajedno sudjelujemo u organizaciji s „EGO free festivalom“ i s 20-tak udruga humanitarnog karaktera, obilježavajući taj dan u trodnevnom druženju, plesu i glazbi na očišćenoj i uređenoj „Turskoj kuli“.( http://lovret-split.com/dani-gradskog-kotara-lovret-29-4-1-5-2017/ ) (http://lovret-split.com/dani-gradskog-kotara-lovret-splitu/ )

Organizirali smo i prvu izložbu slika u prostorijama kotara, (http://lovret-split.com/gk-lovret-otvorena-izlozba-slika-pod/ ) kao i otvaranje prve biblioteke u kotaru s preko 500 stručnih i književnih naslova.

Ugostili i kao partneri udrugama omogućili razvijanje i društveno sudjelovanje u kreiranju projekata i pomoći djeci i starijima kao udruzi „Darovita djeca“, (http://lovret-split.com/udruga-darovita-djeca/ ), Ženski pjevački zbor “Marjanke“, udruzi „Esperanto“, „Klub liječenih ovisnika o kocki“ i drugima.

Od komunalnog opremanja i projekata, te raznih prijedloga podneseni gradu Splitu,
protokolirano je za:
– 2014.g. 23 zahtjeva
– 2015.g. 169 zahtjeva
– 2016.g. 192 zahtjeva
– 2017.g. 83 zahtjeva, ukupno u mandatu 467 zahtjeva. kao (http://lovret-split.com/wp-content/uploads/2016/10/Zahtjevi-GK-Lovret-na-izmjene-i-dopune-PPUG-a-i-GUP-a-Splita.pdf )

Realizirano je iz programa: (http://lovret-split.com/wp-content/uploads/2016/04/CJELOVIT-PROGRAM-GK-LOVRET-2014-2018.pdf.pdf )

– 33 nova parkirališna mjesta, uređena ispred zgrade Dom. Rata 33-41 (http://lovret-split.com/ureduje-se-parking-brodarici/ )

– 69 nova parkirališna mjesta, uređena iza zgrade Put Skalica 23-49
– za 120 parkirališnih mjesta na putu Sv. Trojice (iza Pomorske škole), očišćeno i pripremljeno za uređenje kao i za 55 parkirališnih mjesta na putu Supavla.(nasuprot ugostiteljskog kafića Plava kava)
– 7 novih parkirališnih mjesta za invalide (3 na Put Skalica, 2 Terzićeva, 2 Gundulićeva)

– 3 rampe za invalide (kod „Stande“, „Put Skalica – Hrv. Mornarice“ i „igralište Skalice“
– 1.novo veliko dječje igralište na Skalicama kod Put Skalica 27
– 1.novo veliko dječje igralište na „Brodarici“ Terzićeva ulica (http://lovret-split.com/igraliste-brodarici-idealno-djecje/ )

– 1. malo dječje igralište na Skalicama kod Put Skalica 53,
– 1. malo dječje igralište u pripremi kod Ličke 13 s predradnjama

– 2 nova rasvjetna stupa na igralištu „Brodarica“ (http://lovret-split.com/zasvijetlilo-igraliste-brodarici/ )
– 9 novih rasvjetnih stupova u ulici Anto fagaste
– 2 nova rasvjetna stupa na prolazu Put Skalica 12 i 14
– 1. ograđeno igralište za pse kod Puta Skalica 19
– 5 ugrađenih česmi s pitkom vodom (2 na Skalicama i 3 na Turskoj kuli)
– 23 novo posađena stabla (3 Terzićeva, 11 Gundulićeva, 5 Lička, 4 Starčevićeva)
– 926 komada sadnica grmlja pitosporija (Starčevićeva)
– 20 novih klupa (3 Terzićeva, 4 Put Skalica, 3 Anto Fagaste, 6 Turska kula, 4 Starčevićeva)
– 3 zelena otoka
– 12 kanti za smeće
– 6 rukohvata na javnim stepeništima
– 12 stupića za zaštitu prilaza ulazima u dječje vrtiće

– Na desetke organiziranih kulturnih i obrazovanih predavanja, tribina, savjetovanja, obuka, treninga, pomoći unutar naše zajednice, sugrađanima, udrugama, DVD-u Split, Glazbenoj školi i drugima.

Ukoliko želite da i u slijedećem razdoblju od 2018 – 2022 g. zastupamo Vaše i naše interese u GK Lovret i dovršimo predložene projekte iz Cjelovitog projekta za GK Lovret i predložene iz Studije održivog razvitka GK Lovret izađite 17.6.2018.g. od 07-19 h na IZBORE u prostorijama GK Lovret, Gundulićeva 11 i

DAJTE SVOJ GLAS NEZAVISNOJ LISTI IVE BEGE

LISTA BROJ 1

VIŠE I NA STRANICI

Početna