Dani gradskog kotara Lovret od 29.4. – 1.5. 2017.

Prilikom obilježavanja Dana Kotara Lovret čast nam je i zadovoljstvo pozvati sve zainteresirane na svečanost koji će se održati i ove godine u središtu čistog i uređenoga Parka Mladosti (Turska kula) u subotu, 29. travnja,. nedjelju 30. travnja,. i ponedjeljak 1. svibnja 2017.g., sva tri dana s početkom u 12 sati.

 

Svaki dan od 12 pa sve do 24 sata, zajedno sa EgoFree Festivalom, tri dana glazbe i plesa na dvije pozornice, ove godine još slađi i veseliji, uz sunčanja na travnatim livadama, kreativnih radionica i art-izlagaonica, rukotvorina i još drugih zanimljivosti vrijedi posjetiti.

(broj “dekica” za travu je ograničen pa je poželjno da posjetitelji koji žele duže boraviti u prirodi na travi ponesu svoju “dekicu” sa sobom)

 

  1. svibnja, službeni dan gradskog kotara Lovret, GK Lovret uz iskusne volontere koja okuplja omiljena splitska udruga MoST uz pomoć „Underground Control“ i ove godine organizira prigodni domjenk za sve posjetitelje. Pridružite nam se i uživajte u prirodi.

Tom prigodom  će predsjednik Kotara Lovret Ivan Bego i glavni inicijator uređenja  parka dr. Joško Kalilić još jednom zahvaliti svim  volonterima i donatorima koji su sudjelovali u realizaciji projekta “Čist i uređen Park Mladosti” koji su u 10 tjedana očistili i uredili park.

 Proplanak Rukotvorina

Iz programa za 2. dan

 

EgoFree Festival je humanitarnog karaktera i sav prihod ide Udruzi za inkluziju „Lastavice“.

 

Predsjednik vijeća

GK  Lovret

Ivan  Bego

 

Niže na linku možete pogledati kako je to izgledalo prošle godine

http://lovret-split.com/dani-gradskog-kotara-lovret-splitu/

i životopisno

http://lovret-split.com/category/gk-lovret/page/11/

kao i na stranicama:

www.facebook.com/egofreefestival