Šjor Ivo, sretan Vam 80-ti rođendan.

Danas je našem predsjedniku, legendi Hajduka, Ivi Begi, 80-ti rođendan. Živio nam i veseo bio i još dugo godina kao i do sada, bio naš uzor u ljubavi prema najbližima, djeci, susjedima i svim ljudima u našoj lokalnoj sredini. Šjor Ivo, sretan Vam rođendan.

Sljavlje je nastavljeno doma uz Ivine pedoče i palaćinke.

S drugih portala

Novije generacije ga pamte po tome što je jedini u A-loži Hajduka odgovorio na provokacije Zdravka Mamića

Šjor Ivo Bego danas slavi 80. rođendan! za tu prigodu su ga u kotaru Lovret, čiji je predsjednik, ugodno iznenadili pjesmom i tortom koju je pripremila tajnica Slavica Tomaš, a u njegovu stanu šjor Ivo upravo slavi s dvadesetak prijatelja, kojima je sam pripremio pedoče i za desert palačinke.

Bego je rođen 23. veljače 1937. godine, za Hajduk je odigrao 253 utakmice i postigao 14 golova, a uzrečica ‘balun može proći, ali igrač ne’ kao da je po njemu bila skrojena.

Novije generacije ga pamte po tome što je jedini u A-loži Hajduka odgovorio na provokacije Zdravka Mamića u ožujku 2014. godine tijekom utakmice protiv Dinama, nakon čega je na televiziji izjavio: ‘Ako bih ga vidio, ja bih ga opet udario.’

Bego je također bio jedan od govornika tijekom velikog prosvjeda Torcide na Rivi i svakako je jedan od najomiljenijih veterana Hajduka.

(Dalmatinski portal)